cooking 4 healthy families

Gezond koken voor jou en je familie

Rode kool met appelstroop en peer

Een reactie plaatsen

Rode kool met appelstroop en peer
Voor 2 personen:
– 1 halve rode kool
– 2 peren
– 2 eetlepels appelstroop
– 2 eetlepels kokosolie
– 2 runderschnitzels (of wat anders)
– 2 avocado’s
– peper, zout, koriander, naar smaak

Bereidingswijze:
1.Snijd de rode kool in kleine, smalle reepjes.
2.Verwarm de kokosolie in een wok en voeg de rode kool toe. Laat 15 minuten smoren met een beetje water en een deksel op de pan. Af en toe roeren. Snijd ondertussen de peren in stukjes.
3.Verhit wat kokosolie of olijfolie in een pan en laat onder af en toe omkeren het vlees gaar worden.
4.Snijd de avocado’s in reepjes en strooi er zout, peper en koriander overheen.
5.Verdeel de appelstroop en de stukjes peer over de rode kool.
6.Maak de borden op. Eet smakelijk!

Tip: gebruik appelstroop met kaneel en rozijntjes of strooi er losse rozijntjes doorheen.

Oorspronkelijke bron: All Recipes

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s