cooking 4 healthy families

Gezond koken voor jou en je familie

Courgettepannenkoekjes

Een reactie plaatsen

Courgettepannenkoekjes
Voor 4 stuks:
– halve courgette
– half uitje (gesnipperd)
– 2 eieren
– 1 eetlepel kokosrasp
ghee/olie
– peper/zout/cayennepeper

1. Rasp de courgette fijn, doe het in een zeef/vergiet en bestrooi met (keltisch) zeezout.
2. Laat dit een half uur uitlekken.
3. Spoel de courgette goed af en droog de courgette op een theedoek. Doe dit goed, dan wordt het resultaat beter!
4. Doe de courgette samen met de eieren, kokosrasp, gesnipperd uitje peper, zout en een klein beetje cayennepeper in een kom en meng tot een beslag.
5. Doe wat ghee/olie in een pan en doe een schep beslag in de pan. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een juslepel.
6. Draai het pannekoekje om als de randjes bruin beginnen te kleuren.

Ook koud zijn ze erg lekker, dus je kunt ze goed meenemen naar het werk of school. Eet smakelijk!

Oorspronkelijke bron: Eet goed, voel je goed.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s