cooking 4 healthy families

Gezond koken voor jou en je familie

Pindakaaskoekjes

Een reactie plaatsen

In Amerika schijnen pindakaaskoekjes zeer geliefd te zijn, maar wij konden ons daar niks bij voorstellen. Pindakaas is toch immers zo’n plakkerige stinkende hap?
Deze koekjes bewijzen dat pindakaas ook nog verborgen kanten heeft: het geeft deze koekjes een lekkere, hartige, noot-achtige smaak, terwijl het ze een luchtige structuur geeft.
Pindakaaskoekjes

Benodigdheden:
Voor 12 koekjes
– 70 gram pindakaas
– 1 ei
– 50 gram honing
– 45 gram havermout
– 25 gram amandelmeel
– 1/4 theelepel baking soda

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Roer alle ingrediënten door elkaar. Laat een kwartiertje opstijven in de koelkast.
3. Vorm kleine koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
4. Bak de koekjes 10 minuten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s