cooking 4 healthy families

Gezond koken voor jou en je familie

Mangocustard

Een reactie plaatsen

Hoewel we regelmatig recepten plaatsen waarin melk of een melkproduct gebruikt wordt, proberen wij dat in onze voeding toch zoveel mogelijk te mijden. Maar als je houdt van yoghurt bij je ontbijt of in je smoothie, kan dat best een omschakeling zijn. En ook kinderen vinden het vaak heerlijk om na het eten verwend te worden met een toetje. Dit recept is een fijne vervanger van een bakje vla of yoghurt na het eten. Je kunt de custard warm eten, maar koud is het ook heel lekker.
Mangocustard
Benodigdheden:
– 1 mango
– 3 eigeel

Bereidingswijze:
1. Schil een mango en snijd deze in stukjes.
2. Voeg het eigeel toe en mix het geheel met een staafmixer.
3. Doe het mengsel in een pan met dikke bodem en breng het aan de kook.
4. Zet het daarna op zacht vuur en laat nog 8 min. doorpruttelen.

Het originele recept is van Oerkracht Voedingsadvies.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s