cooking 4 healthy families

Gezond koken voor jou en je familie

Glutenvrije zalmkroketten

Een reactie plaatsen

Als je glutenvrij eet, zijn kroketten verleden tijd. Helaas, want ze kunnen best lekker zijn af en toe. Hopelijk kan dit recept je ‘krokettenhonger’ stillen. Voor de afwisseling kun je ook eens kijken naar het recept voor glutenvrije vleeskroketten.
Zalmkroket
Benodigdheden:
– 1 blikje roze zalm, ongeveer 200 gram
– 1 losgeklopt ei
– 1 eetlepel verse dille
– 1 eetlepel verse bieslook
– peper
– 1 theelepel zout
– 1 eetlepel geraspte kaas
– 2 eetlepels kokosolie
– Glutenvrij paneermeel (Je kunt bijvoorbeeld glutenvrije cornflakes erg fijnmalen.)

Bereidingswijze:
1. Maak de zalm met een vork in een schaaltje fijn.
2. Meng ei, kaas en verse kruiden erbij.
3. Vorm van het zalmmengsel ongeveer 8 rolletjes en rol ze door de paneermeel.
4. Leg ze op een rooster en bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Originele bron: Puur en lekker eten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s